Forside Nyheder

Første kig på beep 2012


 
 


Første kig på beep 2012


Beep åbner om én time, og alle standene summer af aktivitet for at være klar. Recordere.dk har taget en lynrunde for at se nogle af udstillingerne.


Microsoft, Nokia, Samsung, Hifi-klubben, Wupti, Garmin og mange flere er på Beep 2012. Messen, der nærmere minder om et forstørret showroom løber af stablen fra i dag kl. 14.00 til søndag aften.


Recordere.dk har lige taget en lynrunde og talt med et par af udstillerne, og der er stadig store forventninger til antallet af besøgende, selvom antallet af udstillende ikke imponerer.
 Gode stande med spændende nyt.


På Beep 2012 kan du bl.a. se Microsoft Windows Phone 8 i skikkelse af Nokia Lumia 920 og flere lækre Windows 8 laptops. Der er ingen Surface tablets hvis det er dét man leder efter. Hos Samsung er der en udstilling over deres smartphones og laptops, samt køleskabe og hårde hvidevarer hvis det har ens interesse.


Beep 2012 virker ikke større end 2011, og som besøgende skal man tage IFA og CES hatten af inden man går ind, for ellers kan messen kun skuffe. Men har man et par timer i weekenden, og alligevel er i området, så er der masser af spændende at se.


Uanset hvad, skal der fra recordere.dk lyde en stor tak til de ildsjæle der stadig kæmper for at stable en god AV elektronik messe på benene, men som en ikke navngiven udstiller fortalte på vores første tur rundt. Det er nok sidste chance for Beep…
 
 
 

Annonce