Forside Nyheder

Google aflyser december


??and call off Christmas!? Alan Rickmans klassiske replik i ?Robin Hood: Prince of Thieves? blev til virkelighed hos Google for nylig. De aflyste nemlig ikke bare julen, men også nytår, advent og alt det andet, vi fejrer i december.


December manglede nemlig fuldkommen i Jelly Bean 4.2, da denne softwareopdatering blev udsendt til visse Android-enheder for nylig.


Det var dog ikke i kalender-app?en den var gal, men i People-app?en, som er der, hvor man for eksempel kunne indtaste folks fødselsdage i deres kontaktprofiler. Men hvis man nu f.eks. havde Jesus blandt sine kontakter, ville det være umuligt at indtaste hans fødselsdag. For december eksisterede ikke.


Google har anerkendt fejlen på Android-profilen på Google+, hvor de skriver: ?Bare rolig, vi skal nok få fikset denne bug hurtigt, så de af jer med fødselsdage i december ikke bliver glemt af venner og familie?.


Altså venner og familie, der har været ?heldige? nok at få opdateret deres Android-enheder til Jelly Bean 4.2. Og det er ikke mange.

Annonce