Forside Nyheder

iPhone 5 og GS3 kastes ind i Apple-Samsung-krig


Patent-krigen mellem Samsung og Apple runder nu et nyt hjørne. Nu har sagen nemlig kørt så længe, at en helt ny generation af smartphones og tablets er kommet til, og det får nu konsekvenser for den del af retssagen, der kører i USA.


Den domstol i San José, Californien, der for nylig dømte til fordel for Apple i patentretssagen, er netop nu ved at forberede appel-retssagen anlagt af Samsung. Og her er der nu kommet lidt ekstra brændstof på bålet.


Samsung har nemlig fået lov til at inkludere iPhone 5 blandt de enheder, som firmaet mener, Apple har begået patentbrud på. Omvendt har Apple fået lov til at inkludere Galaxy SIII ? eller GS3, som Samsung nu kalder den i sine tv-reklamer ? i sagen, sammen med phablet?en Galaxy Note.


Apple har også kastet Jelly Bean-versionen af Android ind i kampen, og ifølge Reuters anser domstolen det også som muligt, at Samsung går efter iPad mini og den seneste generation af iPad.

Annonce