Forside Nyheder

Kort nyt


 


TV 2 Nyhederne i HD fra mandag


På mandag flytter TV 2 Nyhederne ud i et nyt studie, mens det gamle bygges om. Det nye studie vil dog i store træk ligne det gamle lige bortset fra én detalje: Selve studiet vil være i HD.


“I første omgang er der nærmest tale om en 1:1-flytning af nyhedsstudiet, og f.eks. 22-NYHEDERNE vil fremstå nøjagtigt ligesom i dag, mens man i 19-NYHEDERNE vil mangle den arbejdende redaktion bag værten. Den væsentligste forskel er nok, at studiedelen af NYHEDERNE nu sendes i HD-kvalitet, så seerne vil få skarpere og flottere billeder fra studiet fra på mandag”, fortæller nyhedschef Jacob Nybroe.


 


Stofa starter forfra med mere


Stofa har udvidet sin StartForfra tjeneste, så det nu er muligt at lave StartForfra+ på endnu flere programmer.


Dette fordi Stofa nu har fået en ny aftale med SBS, som gør det muligt at benytte funktionen på følgende kanaler: Kanal 4, Kanal 5, 6’eren og 7’eren.


 


Oscar 2013 på TV 2s hovedkanal


Efter i nogle år at have været sendt på nichekanalen TV 2 Film, så rykker Oscar-uddelingen til næste år ind på TV 2s hovedkanal.


Showet om årets filmpriser fra Hollywood sendes d. 24. februar 2013, hvor Hans Pilgaard vil være vært.


“Oscar er så stor en filmbegivenhed, at den faktisk kan interesse alle danskere, når den dækkes godt nok ? både op til og under selve showet. Og på den måde kan begivenheden være endnu en event på TV 2 ? og være med til at styrke hovedkanalen,” fortæller programdirektør Palle Strøm til Mediawatch.

Annonce