Forside Nyheder

Microsoft overvejer sin egen Windows Phone 8


Avis – Microsoft overvejer sin egen Windows Phone 8


Ifølge Wall Street Journal er Microsoft allerede i gang med at teste sin egen Windows Phone hos asiatiske leverandører.


Anonyme kilder skal have fortalt Wall Street Journal, at Microsofts egen Windows Phone 8 Smartphones skærm skulle være mellem 4 og 5 tommer, men samtidigt også at der går mindst ét år før den er klar.Loyal imod sine partnere


Microsoft bruger lige nu alt sin tid på at markedsføre sine partners telefoner (HTC, Nokia og Samsung), og derfor betragter deres ?Surface? telefon som plan b, der kun vil blive lanceret, hvis Microsoft Phones markedsandel ikke ændrer sig voldsomt med Windows Phone 8.


Windows Phone har lige nu kun ca. 2% af Smartphone markedet, når det gælder nysalg, og det er slet ikke nok for at sikre et godt og lukrativt marked for app og hardware leverandører.

Annonce