Forside Nyheder

Så er beep 2012 åben


Kongen af beep, David Guldager klar til at byde velkommen til de besøgende (FOTO: Recordere.dk)

 

Så er beep 2012 åben

Så er dørene gået op, og beep 2012 er i gang. Nu er det op til udstillerne og de besøgende at bestemme om messen er en succes.

TV2 Beeps David Guldager gik i seng i går med sommerfugle i maven, velvidende at nu kunne han og hans team for Beep ikke gøre mere for at sikre en god beep messe i Bella Center. David Guldager fortæller, at de sidste år havde 16.000 besøgende, og de håber på endnu flere i år.

 


Kø ved indgangen. (FOTO: recordere.dk)

 

I dag kl. 14.00 præcis åbnede dørene for de besøgende, og forventningerne fra gæsterne, er at blive underholdt på de forskellige stande der er.

 

Manglende opbakning fra branchen

Recordere.dk undrer sig over manglende opbakning fra flere af de store AV leverandører. Samsung og Pioneer er nærmest alene om at repræsentere de store leverandører, men man kan naturligvis se flere hos Wupti og HiFi Klubben, men det havde da været en skønnere udstilling hvis LG, Sony og Panasonic havde stillet op.

Til gengæld er der god opbakning fra HIFI forretninger og leverandører. Se den fulde udstillerliste her.

 


Samsung’s stand på Beep 2012 (FOTO: Recordere.dk)

 

Flot og amitiøs stand hos Samsung og Microsoft

Igen i år er det Samsung der er fanebærer, og både viser telefoner, computere, tablets og det digitale hjem. Pioneer har både AV recievere og DJ udstyr. HIFI Klubben står med det bedste af deres udvalg, og Wupti viser store dele af lageret frem.

Microsoft har både XBOX, Windows 8 Phone, Windows 8 og andre ting at vise frem, og heller ikke de skuffer.

 

HBO lancerede ikke noget … endnu

Det var ikke meget man så til HBO, men de viser da deres trailer på to 55″ Samsung TV. Men vi blev ikke klogere da vi spurgte om en lanceringsdato.

 

Her er et fyldigt galleri fra beep 2012

Annonce