Forside Nyheder

Samsung ATIV er en tablet-PC


Knap skærmen af denne Windows 8 PC, og du har en tablet med PC-egenskaber.


Samsung ATIV Smart PC er en bærbar pc og tablet i et og samme produkt. Og du bestemmer selv, hvilket redskab, der passer bedst til lige præcis den opgave du sidder med her og nu. Du veksler nemt mellem tablet- og pc-funktionen med et enkelt klik.


Du skal blot docke tabletten i tastaturet, og arbejde som på en bærbar pc. Eller brug den som tablet, betjent af touch eller Samsung S Pen (kendt fra Note-produkterne). Med pennen kan du skrive, notere, tegne og redigere direkte på skærmen.


Processoren er en Intel Atom (som i netbooks) og ATIV Smart PC har en batteritid på op til 13,5 timer.


Tablet-PC’en bygger på Windows 8, med Samsungs nye ATIV-koncept for brugergrænseflade og indhold. Den har et 11,6? HD-display (1366×768) på 400nit og SSD hukommelse på 64 GB eller 128 GB. Der er et 2 Mpixel kamera på fronten og et 8 Mpixel på bagsiden. Der er micro HDMI udgang og kortlæser for micro SD.


  


Pris og tilgængelighed


Samsung ATIV Smart PC ventes at være ude i butikkerne her i november.


Den vejledende pris er kr. 7.300,-  (tjek dagsprisen)

Annonce