Forside Nyheder

Skal din næste iPhone-case have en e-Ink-skærm?


 


Blandt IT-skribenter og nørder er det lige nu trendy at svare nej til spørgsmålet om, hvorvidt man skal gemme sin veldesignede iPhone i en grim case.


Men nu kan det være, disse nej-sigere får lyst til at skifte mening. Et nyt projekt, der søger crowd-finansiering via Indiegogo-websitet (et site á la Kickstarter), vil have 79 dollar for en case, der har en e-Ink-skærm.


Casen hedder popslate, og så kan man spørge sig selv, hvad man skal bruge det til. Tja, ifølge en video, som folkene bag Popslate har lavet, er meningen at man kan skifte designet på ens case ud. Fordi skærmen kan vise forskellige billeder tegnet i det elektroniske blæk, kan man skifte designet ud, når man lyster.


Men Popslate kan mere end det. Fordi det hele styres fra en app på selve iPhone, kan du tage billeder med kameraet på telefonen og få dem sendt om til bagsiden. Du kan også bruge den til nyheder, sportsresultater med mere, hvilket kan være at foretrække, fordi skærmen slet ikke bruger lige så meget strøm som hovedskærmen på telefonen.


Man kan også bruge den til at skrive sit eget navn på casen, så man altid ved, hvis det er. Det sidste kan naturligvis også gøres med tusch, men det er jo slet ikke lige så cool.

Annonce