Forside Nyheder

Stephen Sinofsky forlader Microsoft


 


Da Recorderes to udsendte reportere var til launch på Windows 8 i New York, og stod og ventede i kø for at komme ind, gik en lille, men velkendt skikkelse lige forbi os i køen og sagde hej til ventende journalister.


Det var Steven Sinofsky, der hidtil har fungeret som en af Microsofts topchefer med ansvar for blandt andet Windows 8 og Surface. Overtegnede journalist sagde til kollegaen: ?Der går en mulig afløser for Steve Ballmer.? Men sådan blev det ikke. Stephen Sinofsky har forladt Microsoft med omgående virkning.


Det har ellers været Steven Sinofsky og ikke Steve Ballmer, der har åbnet ballet og ledt slagets gang ved flere af de seneste pressekonferencer, hvilket kunne ses som et forsøg på at køre ham i stilling som kronprins.


Ifølge Engadget har der været rapporter om voksende spændinger mellem Sinofsky og den øvrige ledelse, men det afviser Sinofsky i en intern e-mail, som Windows-bloggeren Paul Thurott har fået fingre i. Her henviser Sinofsky i stedet til personlige årsager og nye (job-)muligheder, han gerne vil kaste sig over.


Det skal blive spændende at se, hvor han ender.


Læs også: Windows 8 ligner allerede en fiasko

Annonce