Forside Nyheder

Surface Pro kommer til januar


Så er der langt om længe kommet detaljer på bordet omkring Pro-udgaven af Microsoft Surface. Den blev annonceret allerede tilbage i juni, men først nu ved vi for alvor, hvordan pakken kommer til at se ud, og hvornår den lander.


Det bliver i januar i USA, men eftersom Surface RT (bill.) landede i Europa på nogenlunde samme tid som i USA, er der en god chance for, at den kan hentes ved at køre en tur over Danmarks sydlige grænse eller ved at hoppe en tur på et fly til London.


Ud over, at Surface Pro kører med en fuld Windows 8 ombord, er der dog også andre forskelle over til RT-udgaven. Der er naturligvis prisen, som starter ved 899 dollar for den mindste version med 64GB SSD. Altså mellem 7.000-8000 kroner, når dansk moms og told kommer til.


Det kan man få ret meget laptop for i vore dage, og så får man oven i købet et tastatur, når man køber sådan én. Det gør man nemlig ikke med Surface Pro, for der følger nemlig ikke Touch-cover med, sådan som der gør med RT-versionen. Til gengæld følger der en pen/stylus med, og det skal blive spændende at se, om Microsoft dermed har løst knuden om håndskriftsgenkendelse.


Surface Pro er dertil en 10.6? stor tablet i 16:9-format, hvor skærmen har en opløsning i fuld HD (1920×1080 pixels.) Der sidder en Intel Core i5-processor i den.

Annonce:
Forrige artikelSmart Netflix på Wii U
Næste artikelSpil Hitman og andre spil gratis online
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.