Forside Nyheder

Wimp opdateres på Android


 


I sidste uge var det Apple-enhederne og i denne uge Android, der får en ny og opdateret app til musiktjenesten Wimp.


Musiktjenesten WiMP lancerede i sidste uge nye versioner til iPhone og iPad med mange forbedringer i forhold til musikopdagelse og redaktionelt indhold. I dag kom turen så til Android en.


Android-brugere får blandt andet glæde af et komplet redesign med fuld understøttelse af tablets, ny startside med redaktionelt indhold – herunder anbefalinger, flere billeder, playliste-beskrivelser, albumomtaler, bedre søgefunktioner, bedre offline-understøttelse, nye delingsmuligheder og meget mere.


“Android er allerede størst på verdensbasis og er også i færd med at true iPhone i Danmark. Derfor er vi nu glade for at kunne tilbyde en helt ny Android app, der gør det muligt at gå på opdagelse i alle vores anbefalinger, søge i tusindvis af playlister fra kunstnere, redaktører og brugere, samt  læse om musikken du lytter til. Musik på farten har aldrig været nemmere og sjovere.” siger Thor Martin Jensen, talsperson og redaktionel chef for WiMP.
  


I den nye version bliver det meget lettere at nyde det musikalske indhold, samt andre redaktionelle aktiviteter, og brugerne kan let finde WiMP-redaktionens daglige tips og anbefalinger.


Derudover kan brugere af Android-tablets, som, ifølge IDC, er i færd med at opnå store markedsandele, nu også få WiMP på deres tablet.


WiMP er på nuværende tidspunkt tilgængeligt i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Annonce:
Forrige artikelHar Windows Phone 8 kritiske fejl?
Næste artikelStofa klar med Netflix-konkurrent
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.