Forside Nyheder

Windows 8 ligner allerede en fiasko


 


Dårligt nyt for Microsoft. Windows 8 skulle være den nye motor, men salget af Windows 8 skuffer.


Salget af det nye Windows 8 ligger et godt stykke under forventet niveau. Det skriver Business Insider.


Den melding kommer godt nok ikke fra Microsoft selv, men fra Paul Thurott fra  Windows SuperSite. Men ifølge Business Insider er han den mest velinformerede kilde til Microsoft-nyheder, hvad han siger kan man tage for gode varer.


Paul fortæller at Microsoft internt betegner salget af Windows 8 som skuffende, mens “mudderkastningen” allerede er gået igang imellem Microsoft og PC-leverandørene om hvem der ikke leverer. Men PC-fabrikanterne er jo afhængige af Microsoft og deres software.


Eneste forklaring på det skuffende salg må derfor være, at Microsoft besluttede at rode godt og grundigt rundt i verdens mest populære operativsystem, og nu vender det tilbage som en boomerang.


Paul Thurott beskriver det som: “Microsofts nye hvad-F-nu-det-operativsystem-er virker forvirrende. Det er Frankensteins monster, en blanding af gammelt og nyt, der skjuler en stor desktop opgradering under en vanvittig Metro front-end.”


Microsoft tog en stor risiko, i forsøget på at gøre næste Windows mere touch-venlig. Risikoen er at kunderne flygter til Apple nu, hvilket vil være en katastrofe for Microsofts fremtidige forretningsmodel.


Mon ikke Microsoft vælger at forlænge Windows 7 lidt endnu.


Læs også: Manden bag Windows 8 har forladt Microsoft med øjeblikkelig virkning.

Annonce