Forside * Nyheder

2012: Sådan gik det tech-firmaerne


 


Apple nr. 2 og Samsung nr. 3. Men hvem rangerer øverst på listen, over tech-firmaerne i 2012?


Hvordan gik det tech-firmaerne i 2012? Hvordan gik det Apple, Google, Microsoft og Samsung?


Denne statistik fra Statista fortæller om udvalgte tech-firmaers udvikling i 2012, når der kigges på flere parametre som overskud, vækst og aktiekurs.


Statistikken er udarbejdet på denne måde: Hvert af de udvalgte firmaer fik karakterer på 1-10 indenfor de tre områder (overskud, vækst og aktiekurs), og tallene plottet ind. Der er ingen vægtning, kun rangering.


Dette point-system er selvfølgelig yderst simpelt, og der kan argumenteres for at det ikke tager højde for eksempelvis overskudets størrelse. Men kigges der på tech-firmaerne igennem denne simple model, så er det for en gangs skyld ikke Apple der topper listen.


Det er istedet det professionelle sociale netværk Linkedln, der har haft et super 2012, selvom de i det samlede billede endnu er en lilleput. På bunden finder vi Facebook, med et år som Mark Zuckerberg – økonomisk betragtet – nok helst vil glemme.


 



Kilde: Statista

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.