Forside Nyheder

Amazons smartphone er på vej


I 2011 lavede websitet Android Police denne mock-up som en aprilsnar. Men nu skulle en rigtig Amazon-smartphone være på vej.


Amazon er i gang med at producere en smartphone, skriver en avis i Taiwan.


Vi hørte rygterne første gang i sommer, og så igen op til Amazons lancering af nye Kindle?er i september. Men nu skulle der være mere kød på benet. Taiwan Economic News skriver, at Foxconn-fabrikkerne allerede er gået i gang med at producere telefonen, og at Amazon i første omgang har bestilt fem millioner af dem.


Det er småt med detaljerne omkring det teknologiske, men angiveligt skal telefonen efter planen lanceres i andet eller tredje kvartal næste år.


Det mest banebrydende er dog prisen, der ligger helt nede på 100-200 dollar. Det er, hvad amerikanerne normalt betaler for en smartphone, hvis de binder sig til to års abonnement. Hvis Amazon leverer en smartphone, der kan konkurrere med mere etablerede på samme måde som deres tablets, men til en billigere pris, kan det flytte hele markedet.

Annonce