Forside MWC MWC 2013

Avis: Google arbejder på en X-phone


Google HQ. Foto: Michael Larsen / recordere.dk


 


Kodenavn “X Phone” og “X Tablet” er modeller, der skal tage kampen op med Samsung og Apple.


Google arbejder på deres egen konkurrent til Samsung Galaxy SIII, Galaxy S IV og iPhone 5.


Det er et team hos det Google-ejede Motorola der er i gang med at designe “X Phone”, som den nye telefon kaldes lige nu. Det skriver avisen The Wall Street Journal.


Der bliver tale om en highend smartphone med “cutting-egde” teknologi, det lader dog til at ingeniørene må droppe planerne om at levere den med en bøjelig skærm.


Hvad den ellers indeholder er der ikke sluppet detaljer ud om, udover at den skal kunne slå alle konkurrenterne. Adm. direktør hos Motorola, Dennis Woodside, nægtede at udtale sig til avisen om produkter under udvikling. Han kom dog med denne lettere kryptiske udtalelse:


“Motorola investerer i et team og en teknologi, der vil gøre noget helt andet end de aktuelle tilgange”. (The company is investing in a team and a technology that will do something quite different than the current approaches).


Det skal blive spændende at se hvad det team kan levere. Vi skulle få “X Phone” at se her engang i det nye år, og derefter ventes teamet at skulle arbejde videre på Googles egen “X Tablet”.

Annonce