Forside * Nyheder

Endelig: Google Maps til iOS


Endelig: Google Maps til iOS


Så blev det alligevel jul. Google har smidt deres Maps app til iOS i App Store. Den slår Apple Maps med flere banelængder.


Hvis man bruger Twitter, og søger efter #MapGate, eller bare er den ulykkelige ejer af en iPhone med iOS6 og derfor Apples eget kort, er det nok ikke gået forbi at kvaliteten af Apple Maps stadig er langt fra, hvad man havde med Google Maps.


Nu har Google endelig frigivet deres Google Maps til iOS, og tak for det.


Amerikanske The Verge har lavet en god video gennemgang af app?en, som allerede nu kan hentes gratis i App Store. App?en kommer med 29 sprog, og et af dem er dansk.


Se videoen, og læs anmeldelsen her.


Inspireret af Gmail 2.0


Google har lavet et hurtigt og lækkert interface, der bruger den samme swipe funktionalitet som i Gmail 2.0 til iOS, hvor du med to fingre trukket mod venstre, får funktionerne frem.


Navigationsdelen er stadig i beta, men virker ganske godt allerede, og for dem der har savnet Streetview, er google maps et mustHvad syntes du:  Er Google Maps eller Apple Maps dit foretrukne kort?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.