Forside Nyheder

Er HBO i større problemer?


 


Noget tyder på at det ikke kun er smårettelser der plager HBO. Analytiker vurderer at projektet er under pres og i fare for reelt sammenbrud.


HBO blev annonceret i august måned og skulle oprindelig have været klar til oktober. Siden blev det udskudt, og HBO blev tavs. Indtil midten af november, hvor bossen for HBO Nordic, Peter Ekelund, stod frem på en nordisk konference og lovede at nu lancede de i Norge, Sverige og Danmark.


?HBO lancerer med Telia på IPTV i Sverige inden for de næste par dage. De andre nordiske lande følger kort tid efter,” fortalte Peter Ekelund, bestyrelsesformand hos HBO Nordic, på konferencen Digital Winners d. 14. november 2012.


 


HBO Nordic under pres


HBO kan være røget ind vanskeligheder, tekniske såvel som forretningsmæssige, lyder vurderingen fra flere sider.


?Det er sært, at de ikke kommunikere noget som helst, om tekniske problemer, forventet dato etc. Alt i mens man iagttager, at flere nye spillere får meget HBO indhold via C More på f.eks. Telia TV i Sverige og angiveligt på den også forsinkede danske YouBio” lyder det nu fra digital medieanalytiker og on-demand tv-kommentator Claus Bülow Christensen til MediaWatch.


Fra andre kilder i branchen forlyder det at HBO fortsat har store tekniske udfordringer, med den platform de valgte at bygge op helt fra grunden til det nordiske marked, og Claus Bülow er enig:


“Man får helt mistanke om, at noget bag HBO Nordic setup’et er under pres og truet med sammenbrud,? fortsætter Claus Bülow Christensen til Mediawatch.


Ubekræftede rygter taler nu om en HBO-lancering tidligst en gang i foråret 2013.

Annonce