Forside * Nyheder

Flere Google TV fra LG i 2013


 


Her mens vi endnu venter på Google TV i Danmark, løfter LG sløret for 7 nye Google TV på CES 2013.


Vi venter endnu på den officielle lancering af Google TV i Danmark, men den kan komme her i 2013 og så er LG parat.


LG tager nemlig hele syv nye Google TV med på CES-udstillingen her til januar, fladskærms-tv med indbygget Smart TV fra Google.


Modellerne hedder GA7900 og GA6400, og LG lover en intuitiv brugeroplevelse, et nyt design og en helt ny udgave af deres Magic Qwerty Remote, der udover at have en rigtigt tastatur også kan benyttes til søgninger via tale, kontrol af TV-guide og stemmestyret kanalskifte mv.


Som noget helt nyt er talestyringen ikke blot forudprogrammerede kommandoer, det skulle også være muligt at søge efter genrer. Eksempelvis “romantic comedy”, for at se hvilke romantiske komedier der er i kataloget.


Forbind YouTube App fra din Android smartphone med disse TV, og styr YouTube på den store skærm, eller gå på opdagelse i OnLive spilleuniverset.


Den integrerede dual core CPU muliggør nem menu navigation, hurtig Internet-browsing og videostreaming. Den ekstra processorkraft giver TruPicture XD Engine at behandle billederne hurtigere og mere præcist, hvilket ifølge LG resulterer i rigere farver og dybere kontrast.


LG GA6400 bliver tilgængelig i 42″, 47″, 50″, 55″ og 60″ skærmstørrelser, mens premium-serien for 2013, GA7900, kommer i 47″ og 55″. Da de er integreret med Google TV vil de dog først dukke op herhjemme, når og hvis Google TV bliver tilgængelig i Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.