Forside Nyheder

Glem iTV,,,Her kommer iWatch


LunaTik og LunaTok (bill.) er eksempler på urremme til iPod Nano. Nu kommer der måske et Apple-ur.


Det var åbenbart ret populært at sætte en rem på sin iPod Nano, og bruge den som ur, dengang disse stadig var kvadratiske. 


Populært nok til at få Apples opmærksomhed. I hvert fald går der nu rygter om, at Apple vil lave et armbåndsur sammen med Intel.


Uret skulle ifølge Business Insider have en 1,5 tommers OLED-skærm, Bluetooth og nok processorkraft til at køre iOS.


Rygterne kommer fra samme type kilde, som vi altid hører de mest troværdige Apple-rygter fra, nemlig sladrehanke hos de firmaer der leverer komponenter til Apple i Kina eller Taiwan. Til trods for at rygterne kommer fra to separate kilder, stiller Business Insider dog et ret intelligent spørgsmål: Når nu alle de andre iOS-devices kører på ARM-arkitektur, hvorfor skulle Intel pludselig være involveret.


Omvendt kan det være, at Apple har ladet sig inspirere af det Kickstarter-projekt, hvor mere end 70.000 mennesker samlede 10 millioner dollar sammen til produktionen af et ur, Pebble, der kan forbinde sig til iPhone og Android-telefoner.

Annonce