Forside Nyheder

Google dropper gratisversion af Google Apps


 


Google dropper gratisversion af Google Apps


Google stopper fra i dag tilbuddet om gratisversioner af deres Google Apps platform. Fremadrettet koster det penge.


Google Apps er en tjeneste, hvor private og firmaer kan samle email, kalender, dokumenter mv. for et fælles domæne. Det kunne være familien der registrerede domænet efternavn.dk, for at kunne give familiemedlemmerne gmail-konti som [email protected], [email protected], [email protected] osv. samt have en fælles familiekalender og dokumenter.


Hidtil har Google Apps været gratis for private og mindre virksomheder, men nu er det slut. Så gik du i overvejelser om at skifte til den tjeneste, og flytte dine e-post domæne og office dokumenter til Googles gratis version, kan du godt kigge i andre retninger.


Googles direktør for Google Apps Clay Bavor har i dag udsendt et nyhedsbrev hvor der står følgende:


?Fra i dag accepterer vi ikke længere nye tilmeldinger til gratisversionen af Google Apps (din aktuelle version). Da du allerede er kunde, påvirker denne ændring ikke din tjeneste, og du kan fortsat bruge Google Apps gratis.?


Eksiterende Google Apps gratis brugere, bliver altså ikke ramt, men fremadrettet koster det penge at oprette en konto. Det koster 5 USD om måneden pr. bruger (ca. 29 kr.)


Gratisbrugerne har stadig begrænsninger omkring antallet af brugere, der er maks 10.


 


Gælder ikke uddannelsessteder


Er man en skole, kan andet uddannelsessted, kan man stadig gratis oprette Google Apps konti.


Gmail er stadig gratis, hvis man bare har brug for en email adresse.

Annonce