Forside Nyheder

Microsoft skruer op for Surface RT


Der har været en del spekulation i gadget-verdenen om, hvor populær Microsofts tablet , Surface RT, egentlig er. Altså om den er et flop eller ej.


Det skyldes blandt andet, at Microsoft har holdt salgstallene tæt til kroppen, siden tablet?en blev lanceret ved et stort anlagt pressemøde i New York i slutningen af oktober. Men nu begynder der alligevel at dukke indikationer op.


Hvis man skal tro de seneste dages begivenheder er Surface RT alt andet end et flop. Microsoft har nemlig været nødsaget til at skrue op for produktionen af tablet?en, angiveligt for at følge med efterspørgselen.


Ifølge en udtalelse fra Steve Schueler fra Microsoft, var det »oprindeligt planen, at vi ville udvide tilgængeligheden af Surface i starten af 2013. Men efterspørgselen fra butikkerne har været så stor, at vi besluttede for at sende den ud før.« På den måde håber Microsoft formodentlig på at kunne indkassere penge fra julesalget.


Kan nu købes uden for Microsoft-butikkerne


Surface RT har indtil nu kun kunnet købes gennem Microsofts egne butikker og webshops, og den kommer først på markedet i Danmark til næste år. Men fra i dag sælges den også udenfor Microsofts domæne. Tyskerne kan for eksempel købe den på Amazon.de, og i USA er den nu til salg i de største butikker, der sælger forbruger-elektronik.


Det kan få betydning for lanceringen i Danmark, da vejen således er banet for at Surface kan sælges på det brede marked fra dag 1. 


NÅR den altså bliver lanceret.

Annonce:
Forrige artikelCanal Digital klargør årets nyhed
Næste artikelNuForce HP-800 hovedtelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.