Forside Indhold og distribution Musik

Musikcensur fra Google


 


Akkurat ligesom iTunes Match føler Google, at de hellere må vaske musikernes mund med sæbe. Når man bruger Google Musics nye Scan and Match-tjeneste, erstattes ens mp3-filer med pæne versioner af sangene.


Det betyder at sange lige fra Cee-Lo Greens ?Fuck You? til klassikere som NWA?s ?Fuck Tha Police? bliver erstattet med censurerede og ?børnevenlige? versioner, når man benytter match-tjenesten, der ellers er til for at gøre lave dine gamle, dårligt encodede mp3-filer om til en bedre kvalitet i skyen.


Her følger Google, modsat deres normale adfærd, efter konkurrenten Apple, der udfører den samme censur på deres iTunes Match-tjeneste. Man kan dog få de ?beskidte? versioner tilbage igen, men så skal man ind på hver enkelt sang og markere, at den er matchet forkert.


Hverken iTunes Match eller Google Music er officielt tilgængelige i Danmark, men kan bruges gennem VPN-tjenester og tjenester som Unblock-us.com.

Annonce:
Forrige artikelDemo af Floatbox
Næste artikelLG på CES: Nyt OLED og flere Ultra HD TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.