Forside Nyheder

Ny Dropbox-app til Android håndterer foldere


Dropbox har netop opdateret deres app til Android-platformen. Det betyder, at en funktion, som allerede findes på webudgaven, nu langt om længe også er kommet til verdens mest udbredte mobilplatform.


Det handler om muligheden for at håndtere foldere. En af de ting, der er irriterende ved Dropbox på den mobile platform, er at man kun kan hente og uploade ting til de foldere, der allerede synkroniseres med Dropbox, og man har ikke indtil nu kunnet ændre på mappe-strukturen, ligesom man kan på webversionen.


Men det kan man altså nu på Android, og det vil formodentlig især gøre lykke hos de Dropbox-brugere, der gør brug af tjenestens auto-upload-funktion, der blev lanceret tidligere på året. Med sidstnævnte bliver dine mobil-billeder automatisk uploadet til Dropbox, så du altid har en backup liggende.


Som en sidebemærkning kan følgende tip gives videre: Med den mobile version af Dropbox, kan man redigere i tekstdokumenter, som, vist på billedet. Det er ret praktisk til to-do-lister eller indkøbssedler, der således kan tilgås fra flere forskellige platforme.


Den nye version hedder v2.2.2 og kan hentes i Google Play Store nu.

Annonce