Forside Produkter HiFi & Surround

Ny OPPO som Surround forforstærkerOPPO lancerer nu deres bud på en absolut high-end Blu-Ray afspiller, men der bydes på mere end bare perfekt billede.


Hvis man som kritisk bruger har kigget rundt efter en afspiller der skulle levere et optimalt billede på både Blu-Ray og DVD har det i de senere år været umuligt, at komme uden om OPPO modellerne BDP-83/93 og BDP-83SE/95.


For nyligt lancerede OPPO så afløseren til BDP-93 nemlig BDP-103EU (læs vores anmeldelse her), der gik et skridt videre idet den understøtter populære streamingstjenester som Netflix, YOUTUBE og Picasa.


Udover streaming blev billeddelen også opdateret med den mest avancerede teknik fra Marvell der blandt andet byder på 4K opskalering.


  


High-End lyd


Det vakte nogen opsigt da OPPO BDP-95 sidste år blev årets produkt i hæderkronede Hi-Fi magasiner som The Absolute Sound og Stereophile, for det var som lydafspiller prisen blev givet.


Nu lancerer OPPO så efterfølgeren BDP-105EU, der udover de mange features, rykker endnu en klasse op som lydafspiller.


Omdrejningspunktet er to avancerede SABRE32 Reference Audio DAC (ES9018), fra ESS Technology, der i øvrigt ligger i samme område som OPPO?s hovedkvarter syd for San Francisco. Den ene konverter er dedikeret til stereo og den anden optimeret til 7.1 signalet.


Teknikken omkring SABRE32 konverterne er forbedret med nye strømforsyninger samt generel optimering af komponenterne, hvilket resulterer i en lydkvalitet der er endnu bedre.


  


OPPO BDP-105EU som Surround forforstærker


Som en nyhed byder OPPO BDP-105EU også på både Toslink og Coaxial digital indgange fra eksterne kilder. Her får du som bruger glæde af dels billeddelen, samt af SABRE32 konverterne i OPPO?en. Som Stereoafspiller, kan du bruge både de ægte balancerede eller almindelig RCA udgange.


BDP-105EU har også en fuld surroundprocessering med både niveau, størrelse og delay opsætningsmenu. Således kan BDP-105EU være hjertet i et komplet surroundsystem med enten en multikanals- effektforstærker eller et sæt aktive højttalere.


 


Mediestreamer med fuld kontrol


Både OPPO BDP-103EU og 105EU kan styres fra diverse Android smartphones og nu også iphone.


  


Pris og tilgængelighed


OPPO BDP-105EU lander i butikkerne lige før Jul, men det kan anbefales at bestille allerede nu.


Prisen er kr. 11.495,-


Find nærmeste forhandler her.

Annonce