Forside Nyheder

Samsung-chef indrømmer: Bruger Apple hjemme


 


Efter jobbet slapper Samsungs teknologi-chef af hjemme ved Mac, iPhone og iPad.


Man skulle måske tro, at en højtstående teknologi-chef hos Samsung, der er verdens største producent af mobiltelefoner, også ville sidde med Samsung-grej derhjemme.


Men sådan er det ikke helt for Samsung?s chief strategy officer (CTO), Young Sohn. Det afslører han i et interview med MIT Technology.


En CTO er typisk en rådgivende funktion, der refererer direkte til topdirektøren (CEO) omkring strategier i det store perspektiv. En person der er dybt nede i teknologier og muligheder, og kan rådgive direktionen i forhold til de mere langsigtede planer.


 


Teknologi-chef bruger Apple


Samsungs CTO, Young Sohn, er Apple-bruger hjemme i privaten i Califonien.


Young har arbejdet i flere år i Silicon Valley, inden han i august måned tiltrådte Samsung. Selvom han også har Galaxy-produkter derhjemme nu, og mener at Galaxy Nexus er en bedre smartphone end iPhone, så peger han på Apples økosystem som årsagen til hans valg.


“Jeg bruger en Mac derhjemme. Jeg har altid brugt Mac, en iPhone og en iPad. Jeg har også Galaxy …”, fortæller Young Sohn åbenhjertigt i interviewet, og fortsætter:


“Hvis man ser på de stærke sider af Apple, er det på en måde slet ikke produkterne i sig selv. Det er deres økosystem, som iCloud. Jeg kan godt lide, at min familie 9650 km væk i Korea er i stand til at se min tidsplan og se alle mine kontakter og billeder.”


Young forklarer videre, hvordan det er at være vænnet til et økosystem.


“Jeg bruger Samsung-enheder på arbejdet, og Apple derhjemme. Det er hovedsageligt fordi min hverdag er arrangeret på den måde. Du ved, det hænger ved. Men jeg brugte en del tid på at finde ud af, hvordan jeg kunne synkronisere mine kontakter og kalendere, imellem de to systemer. Der var noget arbejde ved det, men det er muligt.”


Men måske er det slet ikke en dårlig strategi, at ledende skikkelser i en koncern intensivt benytter konkurrentens produkter, i kombination med egen teknologi og udvikling.

Annonce