Forside Nyheder

Sig farvel til skrivemaskinen


 


Den elektroniske skrivemaskine har været spået en snarlig død i flere år, men nu har Brother produceret den allersidste.


Selvom slagordene i dag er smartphones, iPads og laptops – og pc’erne for længst har erobret danske virksomheder, offentlige kontorer og private hjem – har den gode gamle skrivemaskine været sejlivet og overlevet adskillinge “kriser”.


Den har især har været brugt til fakturaer og formularer med gennemslag og flere kopier. Områder, hvor moderne laser- og inkjet-printere ikke kunne være med.


Men nu er det slut. Også selvom danskerne helt frem til denne dato trofast har købt omkring 1.000 nye Brother skrivemaskiner om året.


Brothers produktion stoppede i sidste uge, og dermed er det slut med de elektriske skrivemaskiner i Europa. Det har fået brugere af skrivemaskiner til at indkøbe ekstra, inden Brothers lager er udtømt.


“I de senere dage har vi fordoblet vores salg af skrivemaskiner, og vores forhandlere får rigtigt mange forespørgsler på dem. Jeg vil ikke kalde det en hamstrings-bølge endnu, men den kan jo komme. Helt åbenlyst er mange folk vilde efter at sikre sig en af de sidste, nye skrivemaskiner, man kan købe,” forklarer Henning Elkjær, marketingchef i Brother.


Den sidste Brother skrivemaskine, der blev produceret, hedder AX-410. Brother fortsætter med at producere printere og labelmaskiner.

Annonce:
Forrige artikelGod start for Netflix i Danmark
Næste artikelRingenes Herre på Netflix i december
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.