Forside Nyheder

The Daily lukker


Det er stadig svært at drive en avis ? og det bliver tilsyneladende ikke nemmere af at avisen udkommer på iPad. Rupert Murdoch-imperiet News Corp. må lukke The Daily, der var den første, dedikerede iPad-avis.


?Avisen? startede med at udkomme i februar 2011, og Apple var endda med ind over udviklingen af konceptet, sådan at The Daily kunne få en så god start som muligt. Rupert Murdoch var ved lanceringen endda ude i pressen og sige, at de digitale medier var fremtiden, og det var derfor, han og News Corp. nu lancerede en iPad-avis.


Men ikke desto mindre lykkedes det ikke The Daily at nå det mål på 500.000 abonnenter, de havde sat for sig selv. The Daily har kæmpet for livet igennem hele sin eksistens, og således blev 50 ud af 150 ansatte på The Daily fyret i juli.


The Daily bredte tidligere på året sig ud til også at udkomme via Facebook og Samsungs Galaxy Tab-modeller. Men det kunne altså ikke redde projektet.


The Daily udkommer sidste gang 15. december.

Annonce