Forside * Nyheder

Windows Phone 7.8 ruller ud nu


Nu behøver du ikke flashe din Nokia selv. Udrulningen af Windows Phone 7.8 er startet.


I går kunne vi bringe nyheden om, at Windows Phone 7.8 kunne hentes i programmet Navifirm. Nu er det dog bekræftet, at Nokia selv er begyndt at rulle Windows Phone 7.8 ud til ejere af førstegenerations Nokia Lumia?er.


Det bekræfter det hollandske website WP7.nl. Foreløbig er det Lumia 800, der står for tur, men de andre skulle gerne følge efter snart.


Det var egentlig meningen, at Nokia først ville sende Windows Phone 7.8 ud til januar, men efter at folk selv begyndte at hente og installere softwaren har de åbenbart fremskyndet processen.


Windows Phone 7.8 er det tætteste, ejere af ?gamle? Lumiaer kommer på Windows Phone 8. En stor del af Windows Phone 8s features kan dog også findes i 7.8.


OPDATERING: Det viser sig, at det kun er test-eksemplarer af Lumia 800, der er blevet rullet nye opdateringer ud til. Nokia fortæller til det hollandske website Tweakers.nl, at planen stadig er at udsende opdateringen til alle i januar. 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.