Forside Nyheder

Årets radioværter styrer DGA 13


Den 31. januar er der Danish Game Awards 13 og det med Danmarks mest populære radioværter ved roret. Det er helt præcist Peter Falktoft og Esben Bjerre fra P3s populære eftermiddagsprogram Monte Carlo, der skal styre begivendhedernes gang ved den årlige prisuddeling.


“Vi glæder os som bare pokker. Jeg har haft alle spilkonsoler fra den første Nintendo. Endda en Dreamcast, så kom ikke her. Og Esben har været en ræv til CounterStrike, så vi er virkelig på hjemmebane til DGA13. Gad vide om efterfesten er et lanparty? Uanset hvad, så glæder vi os”, fortæller Peter Falktoft.


Peter Falktoft og Esben Bjerre blev selv de suveræne vindere, da årets radioværter skulle findes sidste år. Med den største margin siden De Sorte Spejdere i 2008 vandt de bl.a. Den Gyldne Mikrofon i 2012.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.