Forside Nyheder

Ægte mobil betalingsløsning til webshopsGalleri: NORDpay er en mobil betalingsløsning til webshops.

 


NORDpay introducerer Danmarks første, ægte mobile webshopløsning, med sikker betaling via smartphone.


Smartphones og tablets har erobret danskernes hverdag og er godt på vej til at ændre måden, vi køber varer og tjenesteydelser på. Med NORDpay.connect er det for første gang i Danmark nu muligt at tilbyde en ægte mobil webshopløsning i en app til smartphones.


Det er altså et værktøj til erhvervsdrivende og udviklere af webshop-løsninger, for mulig integration med de mobile enheder. Så alt kan ordnes fra smartphonen i forbindelse med en handel.


Firmaet bag fremhæver især:  • Signifikant tids- og omkostnings-besparelser i udviklingsprocessen
  • Simpel integration
  • Overholder sikkerhedsstandarderne
  • Betaling foregår direkte i applikationen og ikke i en browser
  • Stor hastighed på app?en, ingen browser eller iframe involveret.

Alle transaktioner igennem NORDpay.connect bliver eksekveret ved brug af en såkaldt PCI-DSS certificeret gateway. Udover høj sikkerhed betyder dette, at den forretningsdrivende kan benytte samme system til at se transaktionerne, som også benyttes til webshoppen.


Betalingen foregår via brugerens smartphone, og modsat konkurrerende produkter og tjenester, afvikler NORDpay.connect transaktionen i mobilens app, og sender således ikke følsomme data videre til en webbrowser. Fordelene er, at det giver større sikkerhed og en langt hurtigere transaktion.


Den gratis udviklingspakke kan hentes på NORDpay.

Annonce:
Forrige artikelDesignerhøjttalere til computeren
Næste artikelFår næste Xbox visuelle effekter i rummet?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.