Forside * Nyheder

B&O smider højttaleren i væggen



Foto: B&O BeoLab 15/16 serien


B&O smider højttaleren i væggen


Som vi skrev om i morges, har B&O på CES 2013 annonceret ny højttaler serie til indbygning.


Indbyggede højttalere er det oplagte alternativ til fritstående højttalere, hvor plads og indretning sætter sine begrænsninger. Mange eksisterende indbyggede løsninger kræver, at man vælger mellem stil og lyd ? men med det nye Bang & Olufsen lydsystem behøver hverken designkendere eller lydentusiaster at gå på kompromis.


Bang & Olufsens integrerede løsning består af to højttalere og en subwoofer, der alle kan indlejres i væggen eller loftet og er tilsluttet en separat forstærker, som kan skjules.


Det cirkelformede design er diskret. Når lydsystemet er slukket, er højttalerne og subwooferen forsænkede i væggen eller loftet. Det eneste synlige er designer Anders Hermansens diskrete, geometriske værk. Tænd for musikken, og se, hvordan systemet automatisk vipper højttalerne, så lyden dirigeres i den ønskede retning og dermed bliver optimal. Højttalerne fås i mat aluminium med frontstof i hvid eller sort. Subwooferen fås i mat aluminium.


?Denne integrerede løsning er tiltænkt indretninger, hvor der ønskes stor lyd uden at skulle skabe plads til fritstående højttalere?, fortæller Product Manager Michael Jensen. ? Lyden er en ægte Bang & Olufsen oplevelse, og når man er færdig med at lytte, glider højttalerne automatisk tilbage i deres diskrete position ? og bliver ved med at se godt ud.


Bang & Olufsens nye lydsystem med BeoLab 15 højttalerne, BeoLab 16 subwooferen og Amplifier 1 forstærkeren kan fås i udvalgte Bang & Olufsen butikker fra januar 2013.


Vejledende udsalgspris er 25.995 DKK (inkluderer 2 stk. BeoLab 15, 1 stk. BeoLab 16 og 1 stk. Amplifier).


Læs også: Det går godt for B&O PLAY




Foto: B&O BeoLab 15/16 serien



Foto: B&O BeoLab 15/16 serien

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.