Forside CES CES 2013

CNET indblandet i CES-skandaleDenne nye settop.boks fra Dish var udset til at vinde Best of CES.


 


Årets recorder-nyhed på CES gik glip af prisen “Best of CES”, da CBS tvang CNET-redaktionen til at vælge en ny vinder.


Den amerikanske recorder-drøm, Hopper DVR, blev frataget titlen som bedste produkt på CES 2013. Prisen “Best of CES” stod IT-magasinet CNET nemlig for at uddele, og her havde redaktørene udset sig Dish Hopper som vinder.


Den nye udgave af Hopper DVR bød nemlig på lækre recorder-funktioner som facinerede redaktionen på CNET så meget, at de mente at den skulle have prisen som allerbedste nyhed på årets CES-udstilling.


Men det mente CNETs moderselskab ikke. Det er den store amerikanske mediekoncern CBS, og de tvang CNET-redaktionen til at vælge en ny vinder. Det skriver The Verge.


Årsagen er at Hopper DVR kan springe reklamerne over, altså optage en udsendelse uden at reklamerne kommer med. Det er en torn i øjet på CBS, der har lagt sag an mod producenten Dish. Derfor ønskede de ikke at Hopper DVR løb med den pris.


Istedet blev prisen givet til Razer Edge, der er en gaming-tablet.


 


Dish Hopper DVR


Hvad kan den Hopper DVR som gør den så populær (og upopulær) “over there”?


Ja, udover at springe reklamer over, så er den født med lækker teknologi til det moderne hjem. Der kan være 250 timers HD-optagelser på den 2TB store disk, og der kan optages op til 6 TV-programmer samtidig,. Der er indbygget Slingbox så udsendelserne kan ses via nettet, både live TV og optagelserne.


Man kan endda overføre optagelserne direkte til en iPad, og se dem offline på farten, eksempelvis på flyveturen. Der er indbygget Bluetooth til trådløse hovedtelefoner. Der kan tilsluttes mindre settop-bokse i andre af husets rum, for fjernbetjening og fjernadgang til recorderen.


Den kan afspille op til 4 udsendelser samtidig, ud til fire rum i huset, og så har den serie-optagelse som eksempelvis automatisk kan fange en hel sæson af yndlings-serien. Smartphone og tablet kan bruges som “second screen”, og eksempelvis vise informationer om udsendelserne mens de spiller på den store skærm.

Annonce