Forside CES CES 2013

Dali imponerede på CES


 


Det danske højttalerfirma Dali havde også en pæn tilstedeværelse på CES-messen.


Det havde de sammen med alle de andre high-end audio-producenter på en af de øverste etager på Venetian. Her kunne man altså gå rundt og stikke hovedet ind i forskellige suiter og lytte lidt til firmaernes gamle og nye produkter.


Det går mest op i jazz eller pæn pop, når der skal demonstreres højttalere på CES, og derfor var det en dejlig afveksling, da Recorderes udsendte kom forbi Dali-suiten, hvor Radioheads ?Exit Music (For a Film)? blev afspillet på Dalis Epicon 8-højttalere, som blev lanceret før sommeren.


Nigel Godrichs komplekse produktion stod fuldkommen klart med en perfekt separation og en detaljerigdom, som denne skribent ikke har hørt i Radioheads mesterværk før.


Epicon 8 vandt sidste år en EISA Award i en af kategorierne for bedste high-end audio-produkt lavet af et europæisk firma. Et sæt Epicon 8?ere koster 20.000 dollar, men i Danmark slipper man lidt billigere. Epicon 8 koster 100.000 kroner i Hi-Fi Klubben, for et sæt.

Annonce