Forside CES CES 2013

Denne iPhone-case er vandtæt ned til 3 meters dybde.


Det er vist ikke for meget at sige, at vi skribenter her på Recordere ikke er verdensmestre i Windsurfing eller river-rafting.


Men det kan jo sagtens være, at der er nogle blandt læserne, der er, og som gerne vil ud i det våde element uden at miste forbindelsen til omverdenen. (Det kunne jo også bare være, at man skulle på vinterferie et sted, hvor der både er varme og svømmepøle)


I så tilfælde kan det være en idé lige at kigge på de nye produkter i Griffin Technologies ?Survivor?-linje, som mobil-tilbehørsfirmaet lancerer på CES i den kommende uge. Her kan man for eksempel se den såkaldte Survivor + Catalyst-case til iPhone 5, der er helt vandtæt. Catalyst er et firma, der har lavet vandtætte produkter i en evighed, og nu har de altså i samarbejde med Griffin lavet en vandtæt iPhone-case.


Du kan tage dine iPhone med ned på 3 meters dybde, så længe du har den i denne case, og den er drop-testet op til to meter. Men det koster. Prisen på denne case er omkring 500 kroner, hvilket er pænt dyrt for et iPhone-etui.

Annonce