Forside CES CES 2013

Elektronisk notesblok synkroniserer med din PC


 


I vores serie af ting, vi fandt på CES, der var gemt væk i de bagerste dele af messehallerne, var der blandt andet en god device til håndskribenter.


Boogie Board prøver at løse udfordringen med digitale, håndskrevne noter ad hardware-vejen, men ikke med en digital pen. I stedet er der tale om en LCD-skærm, som man skriver på med en stylus. Forskellen over til at skrive på f.eks. en Windows 8-tablet er, at overfladen føles meget mere papir-agtig, og man derfor ikke behøver kigge så meget ned på ?blokken?.


Boogie Board Sync-modellen (bill.), som vi prøvede på firmaet iMPROVs stand på CES kan gemme dine noter på et SD-kort eller synkronisere dem over til din PC via Bluetooth eller USB. Fordi Boogie Board ikke indeholder ret meget elektronik, er den også ret billig. Boogie Board?produkterne forhandles af Coolstuff.dk og de tidligere modeller starter ved 349 kroner.


Den nye Sync-model kommer til at koste 100 dollar, når den lander til efteråret, som mon ikke vi kan se den til omkring 700 kroner i danske butikker?

Annonce