Forside MWC MWC 2013

Empire strikes back: Return of the iPhone?


 


Vildt rygte: Apple vil lancere hele 3 nye iPhone-modeller i 2013, for at tilbageerobre førerpositionen på markedet.


Havde overskriften været: Samsung, HTC, Sony, LG, (indsæt andre mærker her) lancerer tre smartphones i 2013, ville svaret nok være: Så få?


Men når det er Apple, så har vi været vant til at der kom én ny telefon om året, og det var så det. Men nu går rygterne på at Apple er ved at forberede hele 3 forskellige iPhone-modeller til i år. Det skriver Business Insider, på baggrund af flere rapporter fra Asien.


De to første nye iPhone-modeller kommer inden udgangen af juni måned.  • iPhone 5S  (~4″ skærm)
  • iPhone Math  (4,8″ skærm)

Math er formentlig et kodenavn for en ny iPhone XL. Hvis rygterne taler sandt, så kan den ende med at få en anden betegnelse.


Senere i 2013 kommer årets 3. iPhone. Endnu er oplysningerne på rygtebørsen meget sparsomme om den model, udover at den skulle byde på et 12 Mpixel kamera. Mon ikke det er iPhone 6 der kommer dér?


De første rygter om hele 3 nye iPhones startede i avisen The Commercial Times of Taiwan, og blev derefter fulgt op med supplerende oplysninger i avisen China Times. Men vi er tidligt på året, og selv om dette måtte være facts lige nu, så ved vi også at tingene kan ændre sig. Strategier kan skifte, konkurrenter kan flytte fokus, så tag rygterne for det de er.


Men noget er tydeligvis i gære hos Apple. Der kommer til at ske noget indenfor iPhone-sektionen i år, noget der ryster posen godt og grundigt.

Annonce:
Forrige artikelHBO gør klar til rigtige lancering
Næste artikelIkonisk spillefirma nær konkurs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.