Forside Nyheder

Find nøglerne med Bluetooth


Et gennemprøvet, men aldrig succesfuldt koncept får nu en tur gennem maskinen igen. Denne gang kan den være god nok.


Overtegnede gadget-skribent kan slet ikke huske, hvor mange gange, jeg har hørt om Bluetooth-dimser, der kan hjælpe dig med at finde dine ting. Det er aldrig blevet nogen succes. Men nu er der dukket et koncept op på crowdfunding-websitet IndieGoGo, der måske rent faktisk kan bruges.


Projektet har næsten seks gange så mange penge ombord, som de skal bruge, så du kan nu forudbestille Stick-n-find, som denne nye dims hedder. For 25 dollar kan man købe en Bluetooth-skive, der kan klistres på de ting, man oftest glemmer eller ikke kan finde, lige fra nøgler til tegnebog. Denne del af konceptet er ikke nyt.


Hvad der er nyt er, at du nu kan lokalisere dine ting med en app, og at skiven har en højttaler indbygget, som siger en høj lyd, når du sender et Bluetooth-signal til den i op til 30 meters afstand. Så kan man gå efter lyden. Bluetooth-skiven har endvidere et udskifteligt batteri, så når man har haft skiven i det år, fabrikanten lover, batteriet kan holde, er det nemt at sætte et nyt i.


Man kan selvfølgelig overveje, hvad man gør, hvis det er ens smartphone, man altid smider væk?

Annonce:
Forrige artikelUbuntu er en ny Android-konkurrent
Næste artikelElektronikkunderne dropper supermarkederne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.