Forside Nyheder

Hasbro vil lave Tetris-legetøj


Guillaume Reymond lavede for nogle år tilbage denne sjove sekvens med menneskelige Tetris-klodser. Du kan se videoen via linket nedenfor.


 


Der har været mange forsøg på at genskabe det klassiske Tetris-spil i virkeligheden, lige opførelsen af et Tetris-spil på facaden af en bygning  til Tetris-spil med levende mennesker.


Men til august kommer selve spillet ud i virkeligheden, helt officielt. Legetøjsgiganten Hasbro har nemlig købt rettighederne til at lave en ?rigtig? version af Tetris. Angiveligt vil Hasbro lave adskillige Tetris-spil med fysiske klodser.


I første omgang bliver det dog andre spil, der får lov at få et Tetris-tema. For eksempel klodsspillet Jenga, der som nævnt kommer i en Tetris-version til august.


Når Hasbro ejer rettighederne, kan der sågar komme en film ud af det. Det er foreløbig sket både med Hasbros Transformers-legetøj og deres officielle version af Sænke Slagskibe (Battleship). Sidstnævnte var så løst baseret på legetøjskonceptet, at der nok skal være nogen i Hollywood, der finder ud af, hvordan man laver en film om klodser, der falder ned fra himlen?eller noget.

Annonce