Forside Nyheder

HTC præsenterer nyt i februar


Vi nærmere os med hastige skridt MWC i Barcelona, hvor vi forventer at få et indtryk af, hvad 2013 kommer til at byde på i forhold til mobilteknologi og nye modeller.


Men en enkelt producent har tænkt sig at gå helt uden om MWC, i hvert fald når det gælder præsentationen af nye modeller. HTC skal nok være til stede på MWC, men de har også annonceret et pressemøde i New York 19. februar, hvilket er før MWC åbner dørene. Og på et helt andet kontinent.


HTC lokker med at de vil vise ?What?s Next? for producenten, hvilket jo kun kan opfattes som en præsentation af deres 2013-modeller. Tidliger e har HTC antydet, at de vil satse på færre modeller, der så til gengæld er lidt mere ‘Hero’- og flagskibs-agtige, og 2013 kan være første gang vi ser denne nye strategi slå igennem.


Hold øje med Recordere, der naturligvis bringer nyt fra pressemødet.

Annonce