Forside CES CES 2013

Netflix lover endnu flere serier i 2013Netflix lover endnu flere serier i 2013


Netflix lover endnu flere serier i 2013


Netflix er kommet flot fra start i Danmark, men mange har kritiseret den store forskel på indhold i den danske sammenlignet med den amerikanske.


Netflix udvider nu med flere kendte serier, ligesom der kommer flere nyere sæsoner af serier, der allerede er på Netflix.


 Netflix lover endnu flere serier i 2013


I Danmark kan du fra 1. januar 2013 nu også se.


? Californication, sæson 1, 2 og 3
? The Borgias, sæson 1
? Star Trek, den originale
? Twin Peaks, sæson 1
? The 4400


Desuden kommer der nye sæsoner af Mad Men (sæson 2), Gossip Girl (sæson 4) og Weeds (sæson 6 &7).Netflix lover endnu flere serier i 2013Netflix går direkte kamp med HBO


Netflix vil dog ikke stå tilbage for HBO, der jo primært sender egen producerede serier, så til februar er Netflix klar med det egenproducerede drama House of Cards, skabt af “The Social Network” instruktøren David Fincher. 


Læs mere om House of Cards her.Recordere.dk møder Netflix på CES 2013


Recordere.dk er allerede nu i Las Vegas, hvor CES 2013 starter i næste uge, og der har vi en aftale med Joris Evers, der er kommunikationsdirektør i Netflix (Director of corporate communications at Netflix).


Har du noget, du gerne vil have svar på fra Netflix, så skriv det i kommentarsporet.


Følg i øvrigt med i vores store CES 2013 sektion. Recordere.dk har 3 mand i Las Vegas, så i får Denmarks bedste dækning af verdens største messe for forbrugerelektronik.Netflix lover endnu flere serier i 2013

Annonce