Forside Nyheder

Nu kan du køre Android på Windows


 


Nu kan du køre Android på Windows. Nej, tag det roligt, der er desværre ikke tale om at nogen har fundet en genial måde at simulere en Android-installation på en Windows Phone, selvom dette unægtelig ville være praktisk.


I stedet kan du med hidtil uset lethed installere en Android-emulator på din Windows-PC (Hvis den vel at mærke ikke kører et styresystem ældre end Vista?er der mon stadig XP- eller Win98-brugere blandt Recorderes læsere?). Indtil nu har man skullet lave en dual-boot eller bruge en virtuel PC for at få det til at virke.


Dette er naturligvis praktisk for folk, der roder med Android-apps, men kan også være sjovt for os andre. Der findes visse apps, som det kan være praktisk at kunne håndtere fra sin PC, og har man ikke en Android-telefon, kan dette være en måde at få adgang til at bruge Android-apps på.


Programmet hedder WindowsAndroid og kan hentes HER.

Annonce