Forside CES CES 2013

Ny GPS fra Garmin lover super modtagelseFoto: Garmin


Ny GPS fra Garmin lover super modtagelse


Garmins nye outdoor-GPS – Oregon 600/650 leverer den mest præcise navigation nogensinde og bestemmer sin position via 24 flere satellitter, end en traditionel GPS.


Garmin har netop lanceret en ny outdoor-GPS – Oregon 600/650 Series med Bluetooth.


De robuste, håndholdte GPS?er guider brugeren med største mulige præcision via avanceret GPS + GLONASS satellitteknologi, og touchscreen på Oregon-enhederne er særligt udviklet til udendørsbrug, og kan let aflæses under skiftende lysforhold fra fuldt dagslys til skygge, fordi skærmen automatisk regulerer sin egen lysstyrke, via en lyssensor.


Den nye Oregon-serie er videreudviklet på basis af den populære Oregon 500-serie, og er spækket med nye og forbedrede funktioner. Øget processorkraft gør det nu muligt at interagere med Garmins kort på en ny og mere aktiv måde – zoome ind og ud, rotere skærmbilledet og bruge multi-touch under alle forhold, selv med handsker på.


Oregon 600 og 650 har et 8MP kamera med autofokus, automatisk blitzlampe  og one-touch billedudløser, der gør det let for brugerne at tage billeder eller markere waypoints til geocaching. Med den gratis Garmin Bascamp App kan brugerne af Oregon connecte med hinanden via deres smartphones, og dele data og position, eller søge efter spændende Garmin Adventures i nærheden. Oregon understøtter også trådløs ANT+?, så brugerne via eksterne sensorer kan modtage data om puls, kadence, temperatur og GPS lokationer. Oregon ?t?-modeller er forsynet med et topografisk Europakort i skala 1:100.000, og er derfor et ?must have? for seriøse outdoor-folk.


?Den nye Oregon-serie er designet til at være det bedste navigationsværktøj til outdoor-aktiviteter. Oregon bruger solens eget lyst til at gøre display?et dobbelt så lysstærkt, sammenlignet med tidligere modeller, og takket være kombinationen af GPS og GLONASS, fastlåser den en mere præcis position på kortere tid?, siger Martin Resch, Garmins Product Manager Outdoor EMEA. ?En stor forbedring er muligheden for at up- og downloade rutedata via brugernes smartphones, når de anvender Garmin BaseCamp app. Sammenholdt med stor holdbarhed og ydeevne, og overtrufne batterilevetid, er den nye Oregon en af markedets mest effektive og pålidelige outdoor-GPS?er.?Mest præcise navigation nogensinde


Ved at bruge både GPS og GLONASS kan GPS-modtageren ?se? og fastlåse sin position på 24 flere satellitter, end ved at benytte traditionel GPS alene. Den indbyggede, ultra sensitive WAAS/GLONASS sensor og stærke GPS-modtager, med HotFix® til beregning af satellitpositioner, lokaliserer brugernes position meget præcist og op til 20 % hurtigere end ved traditionel GPS-modtagelse alene.


Den nye Oregon kan sågar fastholde GPS-modtagelsen under selv meget overskyet forhold og i dybe kløfter. Desuden er enhederne forsynet med et tre-akset elektronisk kompas med accelerometer og tilt-kompensation der viser brugerne, i hvilken retning de bevæger sig, selvom de står stiller, eller ikke holder enheden i vandret position. Dens barometriske højdemåler registrerer forskelle i lufttryk til at afgøre, i hvilken højde brugerne færdes, og barometeret kan samtidig fortæller om ændringer i vejrforholdene.Pris og tilgængelighed


De nye Oregon-modeller forventes i handlen i Q1. Priserne er endnu ikke fastlagt.


Kilde: Pressemeddelse, GarminFoto: GarminFoto: GarminFoto: Garmin

Annonce