Forside Nyheder

Nyt mekanisk gaming-tastatur fra RazerFoto: Razer


Nyt mekanisk gaming-tastatur fra Razer


Razer lancerer et brugerdefinerbart mekanisk gaming-tastatur med ergonomiske indstillinger, som kan tilpasses til maksimal kontrol.


Verdens førende producent af gaming-hardware, -software og -systemer, lancerer nu Razer Orbweaver, et mekanisk tastatur designet med kontrol, ergonomi og tilpasningsmuligheder – skræddersyet til krævende gaming-turneringer.


Razer Orbweaver viderefører arven fra den succesfulde forgænger, Razer Nostromo, og lader gamere allokere et ubegrænset antal funktioner til 20 mekaniske taster og en programmerbar navigationsknap med otte retninger. En g-kraft på blot 50g er nok til at aktivere hver knap, hvilket sikrer, at kommandoer udføres lige så hurtigt, som gamerens fingre kan reagere ? og hurtigere end fjenderne.


Navigationsknappen kan benyttes til bevægelse eller som genvej til talløse kombinationer. Bevæbnet med Razer Orbweaver vil gamere være i stand til at sende et enormt antal besværgelser, makroer og evner i retning af deres hjælpeløse fjender, og de kan gøre det med hyper-responsiv hastighed og effektivitet.


Foruden tastaturets teknologiske kompetencer sikrer Razer Orbweaver en høj grad af komfort ? selv efter timevis af spil ? takket være de justerbare støttemoduler til hånd, tommelfinger og håndflade. Hver enkel del kan flyttes frem og tilbage eller vippes, så tastaturet matcher enhver håndkrumning og-størrelse. Gameren kan dermed justere tastaturet, så det passer perfekt.


Fornemmelsen af at have enhver kommando lige ved hånden, som gør det muligt at ødelægge konkurrenterne på et utal af måder, er ganske enkelt sublim. Sammen med en unik fysisk feedback fra de mekaniske taster samt lynhurtig respons får man en følelse af tilfredsstillelse og en fordel, når man gamer?, siger Min-Liang Tan, direktør i Razer.


 
Tilgængelighed:


Pris: 1.049 kr. kan bestilles på Razerzone.com fra Q1 2013


Produktfeatures:


    Mekaniske taster med aktiveringskraft på 50g
    20 fuldt programmerbare taster
    Justerbare støttemoduler til hånd, tommelfinger og håndflade sikrer maksimal komfort
    Programmerbar navigationsknap med otte retninger
    Razer Synapse 2.0-kompatibel
    Omgående skift mellem otte tastegrupper
    Ubegrænset længde på makroer
    Mulighed for at lagre et ubegrænset antal gaming-profiler
    Bagbelyst tastatur for overblik selv i mørke omgivelser


størrelse og vægt:


    Bredde 154 mm
    Længde 214 mm
    Dybde 55 mm
    Vægt 300 g


Kilde: Pressemeddelse, Razer
Foto: RazerFoto: Razer

Annonce