Forside * Nyheder

Onkyos Windows 8-tablets er klar til at bryde ud af Asien


Det ville være synd at kalde det en nyhed, for Onkyo har faktisk lavet tablet-pc?er i lang tid. Men bare ikke til markeder udenfor Asien.


Derfor var det alligevel lidt fascinerende at se det mærke, de fleste af os kender som et value-for-money hifi-brand siddende på en laptop bagerst i South Hall på CES.


Ved nærmere eftersyn viste det sig at være en slate med et tilkoblet keyboard, altså en af de typiske hybrid-konfigurationer, der bliver mere og mere populære.


Den version af Onkyo-slaten, vi fik øje på, havde en core i7-processor ombord og Window 8. PR-manden, Recordere talte med, var sparsom med detaljerne, men vi fik da ud af ham at Onkyos slate til trods for den tunge processor har 5-6 timer på batteriet.


Og så sagde han også, at 2013 ville blive året, hvor Onkyos slate-pc?er kommer på markedet i USA. Han vidste ikke noget om Europa, men der er da en chance for, at fans af Onkyos hifi-produkter kan supplere deres grej med en slate-pc med masser af power.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.