Forside CES CES 2013

Panasonic flytter kalibrering ud i smartphone og tabletGalleri: Panasonic VT60 plasma TV. Fotos: recordere.dk 


På årets TV-modeller fra Panasonic bliver der også adgang til kalibreringsindstillinger direkte fra smartphone eller tablet.


At Panasonic er et af de brands der går højt op i billedkvalitet er nok kendt for de fleste, og her i de senere år har de også løbende forbedret muligheden for kalibering.


I 2011 føjede de muligheden for automatisk kalibrering til, via et kit fra kaliberingsleverandøren CalMan. Det betød at modeller som VT30 plasma TV nu også kunne kalibreres i hjemmet, af forhandlere og entusiaster selv. I 2012 udvidede de det til at omfatte flere muligheder og modeller.


Her i 2013 gør de så også menuerne for kalibrering mere tilgængelige. De flytter simpelthen med ud i deres Viera apps, for smartphone og tablet.


Vi kunne dog ikke få demonstreret muligheden på CES-udstillingen, derfor er der endnu ingen detaljer om hvad det er de kommer med i den forbindelse.


Men vi satser på at få en demonstration af de nye muligheder på årets store Panasonic Event i februar, som er der hvor alle de europæriske modeller præsenteres. Det er der hvor alle detaljer og specifikationer afsløres på årets Panasonic-modeller.

Annonce