Forside Nyheder

Radioforhandler trodser krisenGalleri: Indehaver Laust Nielsen (tv) og Kurt Aagaard ved indretningen af B&O-butikken i Frederikshavn 


Der var en, der var to, der var tre elektronikbutikker på stribe i byen. Alle med samme ejer.


Selvom Laust Nielsen allerede er ejer af to elektronikbutikker, så er han snart klar til at åbne den tredje. Ikke i hver sin by, nej de tre butikker ligger side om side i Frederikshavn.


Det er den nuværende Bang & Olufsen-butik i Hjørring, der til marts overtages af Lyd og Billede Specialisten og flytter til Frederikshavn. Dermed bliver B&O Frederikshavn den eneste af sin slags i hele Vendsyssel.


“Den tidligere ejer af Bang & Olufsen Hjørring Kurt Aagaard havde planlagt at flytte til nye lokaler under alle omstændigheder på grund af pladsmangel, men ved at samle de tre butikker på ét sted skaber vi et centrum for lyd- og billedløsninger, der bliver ganske unikt.” fortæller Laust Nielsen.


Lige ved siden af den nye B&O-butik ligger konkurrenten Loewe Gallery, som Laust også ejer. Så Frederikshavn får nu hele tre specialbutikker på stribe, indenfor AV.


“Det helt særlige samspil mellem nogle af verdens førende brands, ultimative designklassikere og en stærk faglig indsigt – alt sammen samlet på ét og samme sted – vil sikre en helt anden gennemslagskraft, end butikkerne kan mønstre hver for sig. I forening kan de tre butikker tilbyde en oplevelse, som man ikke kan få andre steder, og det er jeg sikker på, vil komme til at tiltrække passionerede og kvalitetsbevidste kunder – ikke kun fra lokalområdet, men også fra hele landsdelen og resten af Jylland. Jeg tror på en synergi-effekt, der kommer til at gøre en forskel.” slutter Laust Nielsen.


Så Laust Nielsen må siges at være en mand der trodser krisen. Hans 3. butik i Frederikshavn åbner d. 1. marts.

Annonce