Forside Nyheder

Så er Windows 7.8 på vej ud


Der var mange, der blev sure, da Nokia og Microsoft annoncerede, at Windows Phone 8 ikke ville blive tilgængelig på Lumia 900 og nedefter.


Allermest fordi de gjorde det et halvt år efter, mange mennesker havde købt disse telefoner.


Trøsten er så Windows 7.8, der på overfladen er en Windows Phone 8, med undtagelse af de software-funktioner, der er specifikt bundet til hardwaren i Windows Phone 8-kompatible smartphones. Windows Phone 8 bygger på samme kerne som Windows 8, modsat Windows Phone 7.


Der er i løbet af onsdag nat dansk tid løbet rapporter ind om at de første Nokia Lumia 900-ejere har modtaget opdateringen til Windows Phone 7.8. Disse rapporter kommer fra USA, som om det samme er gældende i EU, er stadig lidt uvist. Tidligere på måneden lød der dog rygter om, netop idag skulle være dagen, hvor udrulningen starter over hele verden.


Har du fået et tilbud om at opgradere din Lumia til Windows Phone 7.8? Giv lyd i kommentarsporet!

Annonce