Forside * Nyheder

Samsung NX300 klar til CES 2013


Foto: Samsung Nordic

Samsung NX300 klar til CES 2013
 
Om nogle dage indledes verdens største forbrugerelektronikmesse, CES, i Las Vegas. Her fremviser Samsung NX300 ? den næste generations smarte systemkamera. Samtidig lanceres også et 3D-objektiv.

Annonce:

Samsungs NX-familie af spejlløse, kompakte systemkameraer fortsætter med at vokse. Det seneste medlem i familien hedder NX300 og har forbedret WiFi-understøttelse.

Overfør trådløst til din tablet

Præcis som sine forgængere er NX300 et Smart Camera med indbygget WiFi. Det betyder, at du blandt andet kan uploade dine billeder og film på de sociale medier, sende dem via mail og lave back-up af dine data direkte fra kameraet ? helt uden ledninger. Det eneste, der kræves, er et trådløst netværk. Det er endda muligt at lave back-up direkte til din tablet eller smartphone via funktionen ?mobilelink?. Med app?en Samsung Smart Camera finder NX300 automatisk din enhed og overfører derefter billederne trådløst.
 
Med NX300 hæver Samsung overliggeren i kategorien for smarte og spejlløse kompaktkameraer, da kameraet kombinerer både hurtighed, ydeevne og design og er skabt til nutidens moderne billedkommunkation med smarte funktioner og billeddeling i fokus. Nøglen til kameraets høje billedkvalitet med stor detaljerigdom er den nye APS-C CMOS-sensor med 20,3 megapixels.
 

Innovativ billedprocessor og 3D-film

Kameraet er desuden udstyret NX300 med en innovativ billedprocessor udviklet af Samsung, som giver hurtig fotografering, høj billedkvalitet, naturtro farvegengivelse og mindre billedstøj. Og så understøtter NX300 også video i full HD (1080p) i både 2D og 3D. Sammen med NX300 lancerer Samsung nemlig også et 3D-objektiv, som både kan tage billeder og skyde video i 3D.
 
Fakta:
NX300 har en APS-C CMOS-sensor med 20,3 megapixels, en egenudviklet billedprocessor DRIMe IV, ISO100-25600, lukketid 1/6000 sekunder, hybrid AF-system, 8,6 billeder i sekundet, vipbar AMOLED-skærm på 84 millimeter (3,31 tommer) og en vægt på 280 gram (eks. batteri). Lanceres i farverne hvid og sort i april 2013 med en vejledende udsalgspris på 6.600 kroner, inklusiv standardobjektiv. 3D-objektivet NX45 mm fl. 8 2D/3D lanceres i farverne hvid og sort med en vejledende udsalgspris på 4000 kroner.

Kilde: Pressemeddelse, Samsung Nordic


Foto: Samsung Nordic


Foto: Samsung Nordic

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.