Forside Nyheder

Samsung satser på penne


Hvis du nogen sinde har købt en stylus med tilhørende plade som erstatning for en mus, er den højst sandsynligt fra Wacom.


Firmaet sidder nemlig på 85% af markedet for stylus-baserede navigationsværktøjer og grafisk illustrationsudstyr til computere.


Samtidig prøver Samsung sig at adskille sig fra Apple ved ikke at opgive stylus-pennen. De har satset på håndskriftsgenkendelse og styring med pen på hele deres Galaxy Note-serie, hvad enten, der er tale om Phablets eller Tablets.


Det giver derfor ret meget mening for Samsung at være gode venner med Wacom. Og det er de netop blevet for alvor. Samsung har nemlig købt en lillebitte andel af Wacom. De har betalt tæt på 59 millioner dollar for at få 5% stemmeindflydelse på, hvordan Wacom tager deres beslutninger.


Men hvad der er vigtigere for Samsung-fans er, at Wacom har meddelt, at de 59 millioner dollar skal bruges på at udvikle produkter til Samsung, og at de to firmaer vil udvide deres samarbejde i fremtiden.


Så, hvis du er glad for penne, bliver din Samsung-oplevelse formodentlig lidt bedre i fremtiden.

Annonce