Forside CES CES 2013

Solkraft-højttaleren, der tåler lidt vand


Ligesom de sidste par år skortede det ikke på grønne initiativer på CES-messen i sidste uge. Eton er et af de firmaer, der gør mest i at lave solcelle-drevede ting, og især deres mobilopladere med solcellepanel har været ret populære.


I år var en af nyhederne denne Bluetooth-højttaler med navnet Rugged Rukus, der løst kan oversættes som ?Holdbar Larm?. Hvis man stiller den ud i solen i fem timer, så kan den spille musik i otte. Med andre ord kan man stille den i vinduet på en solskinsdag, så kan den spille hele aftenen efter solen er gået ned.


Den kan også bruges til at lade mobilen op med via USB, og hvis man ikke har tid til at vente på at solen kommer frem, kan man lade den op, også via USB. Den er i øvrigt oplagt til strandturene til sommer, for den er stænkfast, hvilket også giver én lidt tid at løbe på, hvis det begynder at regne.


Rugged Rukus er lillebror til Rukus, som vi tidligere har kigget på. Rugged Rukus bør dukke op i butikkerne indenfor et par måneder. Prisen i USA er 99 dollar, så mon ikke den kommer til at koste mellem 600 og 900 kroner herhjemme. Eton forhandles i Danmark af Intodesign.dk

Annonce